Blokhut huren Drenthe.

Blokhut huren Drenthe. U bent op doorreis met uw fiets of wandelvakantie in Drenthe? Huur dan voor uw overnachting een luxe volledig ingerichte blokhut. Onze hutten zijn geschikt voor 5 personen. De hut is volledig ingericht. Koffiezetapparaat, koelkast en verwarming is aanwezig.

Blokhut of Trekkershut huren

De blokhutten worden ook wel trekkershutten genoemd. Wij hebben de trekkershutten PLUS. Deze blokhutten zijn ruimer dan de standaard hut en de hutten zijn volledig ingericht. De blokhut heeft 5 vaste bedden en een scheidingswand tussen het slaap en zitgedeelte.Camping midden Drenthe is aangesloten bij de stichting trekkershutten Nederland>>

Blokhut huren Drenthe

De vuurplaats op de camping. Gezellig kampvuurtje stoken

Blokhut huren is kamperen met luxe

U heeft zelf geen caravan, camper of tent. Huur dan eens een blokhut. Bij aankomst staat alles al voor u klaar. Even de bedden opmaken en u bent klaar voor een heerlijke kampeervakantie in Drenthe. U ervaart het echte campingleven met alle luxe van een blokhut. Ook voor de kinderen is dit een leuke manier van kamperen.

De omgeving

In de directe omgeving van Camping Midden Drenthe is voor elke leeftijd van alles te zien en te ontdekken. Op onze pagina uitstapjes vind u enige tips. Bij de receptie kunt u altijd terecht voor vragen en andere interessante tips.

Bel ons voor reserveren op 0593- 37 00 22 of stuur ons een email>>

Tot ziens op de leukste camping in Drenthe.

Ook voor een blokhut huren Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt