Camping Drenthe Green Key

gouden green key

 

 

Camping Midden Drenthe is zeer begaan met het milieu.Wij zijn er trots op dat wij al sinds 2003 het  keurmerk camping Drenthe Green Key mcamping drenthe green keyogen voeren.
Op campings met de Green Key wordt bewust omgegaan met milieu en besparing van energie, zonder dat het ten koste gaat van het comfort wat u van ons bent gewend.

Het keurmerk Green Key algemeen

Camping Drenthe Green Key. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, e

n in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De GREEN KEY is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

De eisen voor het mogen voeren van het keurmerk de Green Key.

Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveau’s: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen een ondernemer invult, hoe hoger de uiteindelijke uitslag is.

Camping Midden Drenthe heeft het niveau “Gouden Green Key”

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt