Camping Drenthe maand aanbiedingen

Wilt u in alle rust van het mooie Drentse landschap genieten? Reserveer dan een van onze voordelige camping Drenthe maand arrangementen. Voor slechts € 380,00 kunt u 30 dagen kamperen in het hoogseizoen. inclusief 2 personen en elektra. U bepaalt zelf wanneer u wilt komen
Uw caravan, camper of tent staat de hele maand voor u klaar. Lekker kunnen kamperen zonder alles steeds op te moeten bouwen en af te breken? Of gewoon lekker de hele periode er op uit? Dan zijn onze camping Drenthe maand arrangementencamping drenthe maand arrangementen vast iets voor u.ANWB charmecamping camping drenthe maand arrangementen

De camping

Camping Midden Drenthe is een kleine gezellige familiecamping. Wij zijn ANWB erkend en aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings>>. Ook zijn wij opgenomen in de ANWB gids Charme campings>>.
Het kampeerterrein is als parkje ingericht. U kunt vanaf uw kampeerplaats al volop genieten van de ontwakende natuur. U wordt wakker met het gezang van de vele vogels op het kampeerterrein.
Ook voor gezinnen met kleine kinderen is Camping Midden Drenthe de ideale keuze. Het kampeerterrein is overzichtelijk  de voorzieningen zijn uitstekend. Ons sanitair is van alle gemakken voorzien. Een familie douche, kinderdouche en babybadje zijn aanwezig.

Hieronder onze Camping Drenthe
maand arrangementen.
De keus is aan u!

April maand aanbieding

In de mooie maand april is de natuur op zijn best. Al het jonge groen aan de bomen en struiken. De krentensingels staan in bloei. U kijkt uw ogen uit. Lekker fietsen door de bossen of over de zandverscamping drenthe maand arrangemententuiving en de heide. In het zonnetje een terrasje pakken of één van de vele braderieën bezoeken, voor elk wat wils.

Het april arrangement loopt van 1 april tot 30 april en kost € 185,00 voor een basisplaats. De comfortplaatsen kosten € 245,00. (dit bedrag  is inclusief elektra en 2 personen.

Juni maand aanbieding

Een fijne maand om voordat de zomervakantie begint voordelig een maand genieten op onze camping. Vaak heeft juni prachtig droog voorjaarsweer.

Maand Juni arrangement

  • Inclusief hemelvaart en Pinksteren basisplaats 299 euro comfortplaats 399 euro (30/5 tm 30/6)
  • Exclusief hemelvaart en Pinksteren basisplaats 275 euro (3/6 tm 30/6) comfortplaats 375 euro

De bedragen zijn inclusief elektra en 2 personen.

30 dagen kamperen in het hoogseizoen.

U kunt zelf de periode kiezen wat u het beste uitkomt.

Geniet van de zomer op onze kleine groene familiecamping.
Voor een periode van 30 dagen in het hoogseizoen betaald u bij ons slechts € 380,00 voor een basisplaats. Wilt u de luxe van een comfortplaats? De comfort plaatsten kosten € 459,00. De bedragen zijn inclusief elektra en 2 personen. Een extra persoon vanaf 3 jaar tot 13 jaar kost u slechts € 30,00 voor de hele maand. Kinderen tot 3 jaar zijn bij ons GRATIS.

We zien u graag terug op onze camping! Reserveer direct

Of wilt u eerst nog wat aanvullende informatie over onze camping Drenthe maand arrangementen?

Stuur ons een mail>> of bel op 0593-37 00 22. Of nog beter, kom eens langs om de camping te bekijken.

Tot ziens op Camping Midden Drenthe en profiteer van onze Camping Drenthe maand arrangementen

 

 

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt