Camping in Drenthe zomervakantie

Kamperen in Drenthe in de zomervakantie; 1 week gratis!gratis wifi

U zoekt een camping in Drenthe tijdens de zomervakantie? Kom dan naar Camping Midden Drenthe en profiteer van onze voordelige arrangementen>>. 

Boekt u 3 weken op Camping Midden Drenthe dan krijgt u 1 week gratis kamperen van ons. Voor de oudere kampeerder hebben wij een speciaal 55+ arrangement.

Onze gezellige familiecamping en natuurcamping is aangesloten Camping in Drenthe Hemelvaart Pinksterenbij de Karaktervolle Groene Campings>> en erkend als ANWB erkende charmecamping.

Ervaar de rust en de natuur op ons mooi aangelegd terrein met kampeerplaatsen van ruim 135 m². U kunt kiezen uit een basisplaats of een luxe comfortplaats. De comfortplaatsen hebben alle gemakken die u maar kunt wensen.

De voorzieningen

Ons moderne sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien met voor onze
allerjongste kampeerders een babybadje. Ook een familiedouche ontbreekt niet. Tevens is er een invalide douche en toilet aanwezig.  Bekijk hier> onze sanitaire  voorzieningen.

Kamperen met kinderen

Kleine kinderen vermaken zich zeer goed op Camping Midden Drenthe. De camping heeft een groot kampeerveld met meerdere speeltoestellen. Met een grote zandbak, trampoline en een kinderboederijtje vermaken uw kinderen zich zonder moeite. Bij warme dagen wordt een zwembadje opgezet om af te koelen. De avontuurlijke kinderen kunnen op ontdekkingsreis in de omgeven bosjes van de camping of savonds samen een kampvuur maken. U kunt vanaf uw kampeerplaats uw kinderen goed in de gaten houden en de kinderen lekker zelf laten spelen. Deze kampeerplaatsen op het speelveldje zijn erg geliefd, dus reserveer tijdig!

Gratis Wifi op de camping

Wilt u tijdens uw verblijf op onze camping in Drenthe tijdens uw zomervakantie internetten op de camping? Dat kan! U kunt gratis gebruik maken van de WIFI. Zo kunt u uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw fantastische verblijf op de camping in het midden van Drenthe!

 Trekkershut of stacaravan

Ook kunt u kiezen voor een trekkershut PLUS>> Deze ruime, gezellige en volledig ingerichte hut is geschikt voor 5 personen. Wij zijn aangesloten bij de camping in drenthe hemelvaart pinksterenStichting Trekkershutten Nederland.

Of u kiest voor onze luxe 4-persoons stacaravan>>. De caravan staat op een mooi beschut, maar toch zonnig, stukje ‘eigen grond’. De caravan is volledig ingericht en voorzien van eigen douche en toilet. Huisdieren in de huurcaravan zijn niet toegestaan.

Tijdens uw verblijf even vissen? Camping in Drenthe Hemelvaart Pinksteren

Wilt u tijdens uw verblijf even een hengeltje uitgooien. Dat kan!. Onze camping grenst aan het Oranjekanaal, een prima viswater waarin u naar hartenlust kunt vissen en vangen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om uw vakantie op onze camping in Drenthe tijdens de zomervakantie tot een groot succes te maken.

Bel ons voor reserveren op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of stuur ons een e-mail>>

We zien u graag terug op onze camping in de zomervakantie! Bekijk de beschikbaarheid

Tot ziens bij camping in de zomervakantie

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt