Camping in Drenthe Hemelvaart Pinksteren

Kamperen in Drenthe met Hemelvaart Pinksteren vanaf € 165,00gratis wifi

U zoekt een camping in Drenthe Hemelvaart Pinksteren in Nederland? Kom dan naar Camping Midden Drenthe en profiteer van onze voordelige arrangementen>>. Onze gezellige familiecamping en natuurcamping is aangesloten Camping in Drenthe Hemelvaart Pinksterenbij de Karaktervolle Groene Campings>> en erkend als ANWB erkende charmecamping

Ervaar de rust en de natuur op ons mooi aangelegd terrein met kampeerplaatsen van ruim 135 m². U kunt kiezen uit een basisplaats of een luxe comfortplaats. De comfortplaatsen hebben alle gemakken die u maar kunt wensen.

De voorzieningen

Ons moderne sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien met voor onze
allerjongste kampeerders een babybadje. Ook een familiedouche ontbreekt niet. Bekijk hier> onze sanitaire  voorzieningen.

Kamperen met kinderen

Heeft uw gezin kleine kinderen? Bespreek dan een plaats op  onze speelweide de Vlaamse Gaai. de waterglijbaan op de campingU kunt vanaf uw kampeerplaats uw kinderen goed in de gaten houden en de kinderen lekker zelf laten spelen. Deze kampeerplaatsen zijn erg geliefd, dus reserveer tijdig!

Wifi camping Gratis Wifi

Wilt u tijdens uw verblijf op onze camping in Drenthe Hemelvaart Pinksteren internetten op de camping? Dat kan! U kunt gratis gebruik maken van de WIFI. Zo kunt u uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw fantastische verblijf op de camping in het midden van Drenthe!

 Trekkershut of stacaravan

Ook kunt u kiezen voor een trekkershut PLUS>> Deze ruime, gezellige en volledig ingerichte hut is geschikt voor 5 personen. Wij zijn aangesloten bij de camping in drenthe hemelvaart pinksterenStichting Trekkershutten Nederland.

Of u kiest voor onze luxe 4-persoons stacaravan>>. De caravan staat op een mooi beschut, maar toch zonnig, stukje ‘eigen grond’. De caravan is volledig ingericht en voorzien van eigen douche en toilet. Huisdieren in de huurcaravan zijn niet toegestaan.

Tijdens uw verblijf even vissen? Camping in Drenthe Hemelvaart Pinksteren

Wilt u tijdens uw verblijf even een hengeltje uitgooien. Dat kan!. Onze camping grenst aan het Oranjekanaal, een prima viswater waarin u naar hartenlust kunt vissen en vangen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om uw vakantie op onze camping in Drenthe Hemelvaart Pinksteren tot een groot succes te maken.

Bel ons voor reserveren op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of stuur ons een e-mail>>

We zien u graag terug op onze camping met Hemelvaart en Pinksteren! Bekijk de beschikbaarheid

Tot ziens bij camping in Drenthe Hemelvaart Pinksteren

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt