Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding.

Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding2018 is een hele mooie lange zomer geweest. De zomer is nog in volle gang, maar na deze mooie periode wordt het tijd om te gaan genieten van het naseizoen en onze voordelige Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding.
De natuur veranderd, de schoolvakanties zijn afgelopen en het is weer wat rustiger op de camping.
De tropische temperaturen dalen en er kan weer actief gefietst of gewandeld worden in deze tijd van het jaar.

Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbiedingAls u niet meer gebonden bent aan schoolvakanties dan treft u het op Camping Midden Drenthe in het voor- of naseizoen nog meer rust aan dan gebruikelijk. Behalve dat u geniet van de altijd mooie natuur in Drenthe kunt u de stilte echt beleven! Heerlijk met z’n tweetjes voor de caravan, camper of tent met een goed boek en een lekker glas wijn. Dat is genieten in optima forma!!.

Onze Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding.

Om heerlijk te genieten van het naseizoen hebben wij een zeer voordelige Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding. U kunt 30 dagen kamperen in het naseizoen op een basisplaats voor slechts € 185,00.  In dit tarief is elektra en 2 personen inbegrepen. De comfortplaatsen kosten voor 30 nachten € 240,00. U bepaalt natuurlijk zelf wanneer u wilt komen.

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Bekijk alle aanbiedingen

Onze faciliteiten

Uiteraard treft u op Camping Midden Drenthe alle faciliteiten aan dCampings Drenthe naseizoen kampeer aanbiedingie u van een goede camping mag verwachten. Ons modern sanitairgebouw is heerlijk ruim, met overdekte binnenplaats voor de camping afwas.
Wij zijn uiteraard ANWB erkend>> en wij staan vermeldt in de gids Charmecamping van de ANWB. Ook zijn wij aangesloten bij de karaktervolle Groene Campings>>.Kindercamping Drenthe Nederland

Basisplaats of comfortplaats

U kunt de keus maken uit een basisplaats of een comfortplaats. De comfortplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een water tappunt, vuilwaterafvoer en televisieaansluiting (HD kwaliteit).

Gratis wifi

Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbiedingOver de gehele camping is gratis Wifi.

Viswater bij de camping

Langs de camping loopt het Oranjekanaal, een goed en rustig viswater. Veel vis, vCampings Drenthe naseizoen kampeer aanbiedingan groot tot klein ligt  te wachten op uw aas. Dus neem uw hengel mee!

NASEIZOEN KAMPEER AANBIEDING 1: 30 dagen naseizoen

30 dagen in het mooie naseizoen voor slechts € 185,00 op een basisplaats of voor slechts € 240,00 op een comfortplaats. U bepaalt zelf de periode. De tarieven zijn inclusief elektra en 2 personen, exclusief de toeristenbelasting

NASEIZOEN KAMPEER AANBIEDING 2: een week kamperen

In het naseizoen een week kamperen voor slechts € 108,00 op een basisplaats en slechts € 139,00 op een comfortplaats. De tarieven zijn inclusief elektra en 2 personen, exclusief de toeristenbelasting

NASEIZOEN KAMPEERAANBIEDING 4: € 16,50 per overnachting

In de hele maand oktober kunt u bij ons kamperen op een basisplaats voor slechts  € 16,50 per nacht. Wilt u de luxe van een comfortplaats? Dan betaald u slechts € 20,50. Het tarief is inclusief 2 personen en elektra, exclusief de toeristenbelasting.

Uiteraard kunt u onze Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding online reserveren. Heeft u nog vragen of reserveert u liever telefonisch? Bel of mail ons voor deze zeer voordelige Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of per mail>>

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer direct

Tot ziens bij Camping Midden Drenthe voor uw voordelige Campings Drenthe naseizoen kampeer aanbieding

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt