Reglement Camping Midden Drenthe

Wij proberen ons reglement zo vriendelijk mogelijk te houden en wij doen een groot beroep op uw verantwoordelijkheid als volwassene. De belangrijkste regels zijn: Wees zuinig op de natuur op onze camping, houdt rekening met elkaar en zorg dat iedereen zijn of haar welverdiende rust krijgt. Hieronder de onvermijdelijke regeltjes.

 1. AANKOMST KAMPEERPLAATSEN na 12.00 uur, VERTREK voor 12.00 uur. Dagtarieven gelden van 12.00 uur tot 12.00 uur. Later vertrekken is alleen mogelijk in overleg met de beheerder.
  Aankomst stacaravan na 15:00 uur. Aankomst trekkershut na 14:00 uur. Vertrektijd voor beide accommodaties is 12:00 uur.
 2. TARIEVEN voor verblijf zijn als volgt opgebouwd: per plaats (kampeereenheid, auto en evt. klein tentje) – per persoon – elektra – toeristenbelasting per persoon per nacht – eventueel huisdier. Betaling: 2 termijnen. 14 dagen na datum reservering en 21 dagen voor aankomst. Arrangementen in zijn geheel vooraf.
 3. PARKEREN van de auto mag naast de caravan (één auto per kampeerplaats). Echter, komt u later dan 23.00 uur, of vertrekt u vroeger dan 07.00 uur, dan dient u de auto te parkeren op het parkeerterrein voor de bezoekers. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is er geen autoverkeer op de camping toegestaan!!
 4. ONDERVERHUUR van uw kampeermiddel, of het gratis beschikbaar stellen hiervan mag uitsluitend na overleg met de beheerder. Voor overnachtende bezoekers gelden dezelfde tarieven en regels als voor de overige kampeerders.
 5. BEZOEKERS zijn welkom, maar dienen zich in overeenstemming met het reglement te gedragen. Bezoek is toegestaan tot uiterlijk 22.00 uur. Kosten € 1,00 p/p. Bezoekers mogen niet met de auto naar uw caravan rijden, maar dienen op de parkeerplaats voor de boerderij te parkeren. Men dient zich eerst te melden voordat men op bezoek gaat. U bent als kampeerder geheel verantwoordelijk voor uw bezoek en de kosten.
 6. HUISDIEREN van onze gasten zijn toegestaan, mits ze kort zijn aangelijnd, ook bij uw kampeerplaats en de overige kampeerders er geen last van hebben en dat ze uitsluitend BUITEN het terrein worden uitgelaten. Ongelukjes worden opgeruimd. In de stacaravan zijn geen huisdieren toegestaan.
 7. STROOM is bij elke plaats beschikbaar. De basisplaatsen hebben 4 of 6 ampere. Op deze plaatsen zijn hoogverbruikers zoals verwarming, waterkokers e.d. niet toegestaan. De comfortplaatsen kunnen worden afgezekerd tot 16 ampère.
 8. STORTPLAATS CHEMISCH TOILET evenals TEXTIELWASBAK aanwezig in gebouw 1 en in gebouw 3.
 9. WASSERETTE aanwezig in gebouw 1. Munten, inclusief waspoeder verkrijgbaar bij de receptie. Geen eigen wasmiddel/gel gebruiken.
 10. AFVAL. Onze milieustraat bevindt zich aan het begin van de oprijlaan. Graag de juiste containers gebruiken voor uw afval.
  ** G.F.T. AFVAL  –  GROENE container.
  ** HUISHOUDELIJK AFVAL –  BLAUWE container (uitsluitend in gesloten vuilniszakken)
  ** PAPIER EN KARTON  –  PAPIER Container
  ** GLAS RODE GLASBAK
  ** CHEMISCH afval, batterijen etc.  – afgeven bij receptie voor CHEMOBOX
  ** Het is niet toegestaan om tuinstoelen en overig groot afval hier te plaatsen. Dit dient u zelf af te voeren.
 11. RADIO EN T.V. kunnen in deze rustige omgeving erg hard klinken. Zorg dat uw mede kampeerders er geen last van ondervinden. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur moet het stil zijn op de camping.
 12. PARTY TENTEN, dubbele voortenten en/of (grond)zeil of kleden buiten de voortent zijn niet toegestaan. Een luifel aan de voortent is wel toegestaan, mits er geen kleden op de grasmat worden gebruikt. immers, de volgende gasten willen ook een mooi groen gazon voor de tent.
 13. AANSPRAKELIJKHEID voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongeval van mens of dier aanvaarden wij NIET. U dient zelf voor de benodigde verzekeringen zorg te dragen.
 14. ZORG VOOR HET MILIEU Omdat wij zeer begaan zijn met het milieu en wij ervan overtuigd zijn dat u dat ook bent, verzoeken wij u om geen waslijnen tussen de bomen te hangen, op te letten dat het juiste afval in de juiste container terecht komt, dat toilet emmers en afvalwater in de daarvoor bestemde plaatsen worden leeggemaakt en dat u ons terrein schoon houdt. Dus geen peuken of papier zomaar op de grond!! Onze camping heeft het keurmerk de Green Key en wij besteden dus veel tijd en zorg aan het besparen op energie. Wij verwachten het zelfde van onze gasten. Let op dat uw kinderen niet onnodig water verspillen. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van de sanitairgebouwen.

  Wij wensen u een fijne vakantie

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt