Goedkoop kamperen voorseizoen Drenthe

U wilt goedkoop kamperen in het voorseizoen in Drenthe, samen of met het hele gezin. Bij Camping Midden Drenthe kan iedereen goedkoop kamperen.

Maak gebruik van de voorseizoensaanbieding;

  • 1 week kamperen op een basisplaats, inclusief kampeermiddel, auto, elektra, gratis wifi, bijzettentje en 2 kinderen voor maar 110 euro. Comfortplaats is 145 euro

Kindercamping Drenthe NederlandCamping Midden Drenthe ligt in bosrijke omgeving van de provincie Drenthe en is een ideale camping voor senioren en gezinnen met jonge kinderen voor goedkoop kamperen hoogseizoen Drenthe.

De camping

De camping ligt mooi centraal in de driehoek Assen, Hoogeveen, Emmen en is de ideale uitvalbasis voor al uw uitstapjes. In de directe omgeving van de camping is voor alle leeftijden veel te zien en te ontdekken. Op onze pagina uitstapjes>> vind u enige tips. Uiteraard kunt u bij de receptie terecht voor al uw vragen, maar ook voor een lekker ijsje, tosti’s, appeltaart of een kopje koffie.

Onze voorzieningen

Onze voorzieningen liggen op een hoog niveau. Ons sanitair gebouw is ruim en in alle gemakken wordt voorzien zoals een babybadje, kinderdouche, familiedouche en mindervalide ruimte.
Voor het geval een handwas niet meer volstaat dan kunt u gebruik maken van onze wasserette. Centrifuge en strijkbout en tafel zijn GRATIS te gebruiken.
Dus, wilt u goedkoop kamperen in Drenthe? Kom dan naar Camping Midden Drenthe!

 Kamperen met kinderen

Goedkoop kamperen hoogseizoen Drenthe is natuurlijk erg fijn, maar wanneer u goedkoop gaat kamperen wilt u zich uiteraard niet vervelen. Uw kinderen kunnen zich vermaken met hun campingvriendjes op onze speelweide de Vlaamse Gaai terwijl u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil kan houden. Bij warme dagen wordt een zwembadje opgezet om heerlijk af te koelen en in te kunnen spelen.

Wilt u goedkoop kamperen hoogseizoen Drenthe en lekker genieten van de mooie natuur van Drenthe? Kom dan naar Camping Midden Drenthe. Bij ons kunt u goedkoop kamperen op een kwalitatief hoogwaardige camping met alle voorzieningen die u van een goede camping mag verwachten.

Wij zijn aangesloten bij de karaktervolle Groene Campings>> en ANWB erkend. Ook zijn wij door de ANWB opgenomen in de campinggids ANWB Charmecampings>>.

Aanbiedingen

  • Een week gratis kamperen
    U kampeert met het hele gezin een week gratis bij camping Midden Drenthe als u bij ons voor 3 weken reserveert. Deze korting geldt voor alle persingen waarvoor u boekt.. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor de toeristenbelasting.
  • 14 nachten kamperen is 12 nachten betalen.
    Nog zo’n mooie aanbieding. Indien u voor 14 nachten uw vakantie bij ons reserveert betaalt u slechts 12 nachten.
  • 10 nachten kamperen is 12 nachten betalen.

Trekkershutten en stacaravan verhuur.

Heeft u zelf geen caravan, camper of tent? Huur dan onze volledig ingerichte Stacaravan. De caravan staat op een mooi stukje privégrond met veel privacy.
50% korting op de tweede week

Indien u onze stacaravan voor twee weken huurt, ontvangt u 50% korting op de tweede week.
Of u kiest voor een trekkershut PLUS>>. Onze plus hutten zijn volledig ingericht en geschikt voor 5 personen

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe!

goedkoop kamperen hoogseizoen drenthe

 

U wilt meer informatie over goedkoop kamperen in het voorseizoen?

Uiteraard kunt u online uw vakantie reserveren.

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Bekijk de aanbiedingen

Voor al uw vragen bel ons op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of stuur ons een email>> Wij vertellen u graag meer over onze camping en het goedkoop kamperen hoogseizoen Drenthe op ons sfeervolle kampeerterrein.

Tot ziens op Camping Midden Drenthe en profiteer van Goedkoop kamperen voorseizoen Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt