Goedkoop kamperen in de meivakantie en Hemelvaart.

Natuurlijk bij ANWB erkende charme Camping Midden Drenthe

goedkoop kamperen in de meivakantieGoedkoop kamperen in de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en natuurlijk de zomervakantie. Voor goedkoop kamperen in de meivakantie gaat u natuurlijk naar Camping Midden Drenthe.

Kamperen in de meivakantie.

De meivakantie is een heerlijke periode voor een camping vakantie in Nederland.  En niet alleen de meivakantie, maar ook voor uw zomervakantie bent u bij onze camping in Drenthe op het juiste adres. Kamperen in Drenthe heeft  natuurlijk de voorkeur! Niet voor niets de mooiste en dun bevolkte provincie van Nederland. De natuur komt tot leven, de zon schijnt al flink en op de camping geniet u van de ontwakende natuur. Bovendien betaalt u in de meivakantie minder dan in het hoogseizoen! Zowel u als uw kinderen kunnen lekker gaan genieten van deze vroege schoolvakantie.

goedkoop kamperen in de meivakantieGoedkoop kamperen in de meivakantie heeft een groot aantal voordelen en wordt steeds populairder. Vooral onder gezinnen met kinderen is een vakantie op een camping in de meivakantie erg in trek.

U kunt in de meivakantie heerlijk fietsen in de omgeving van onze camping. Ons vakantiepark ligt heerlijk verscholen in het mooie buitengebied van de gemeente Midden Drenthe omgeven door uitgestrekte bossen met vele fiets en wandelroutes. Ook kunt u vanaf onze camping in de meivakantie diverse fietsknooppunten routes fietsen. Hiermee kunt u de mooiste fietstochten en wandeltochten maken.

Kampeer aanbieding meivakantie plus Hemelvaart

Op Camping Midden Drenthe kunt u goedkoop kamperen in de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en kinderen van 3 jaar t/m 12 jaar betalen 50%.goedkoop kamperen in de meivakantie

Wij zijn ANWB erkend en aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings>>

 De camping

De schoolvakantie – meivakantie is een prachtige tijd om te kamperen. De natuur komt weer tot leven en u ontwaakt ‘s morgens samen met het gefluit en getjilp van de talloze vogels op onzeGoedkoop kamperen in de meivakantie 3 sterren ANWB camping in Drenthe.
Onze camping biedt u zeer ruime kampeerplaatsen van gemiddeld 135 m² en zeer goede voorzieningen
Voor de kinderen is er een leuke speelweide ingericht met allerlei speeltoestellen en niet te vergeten onze waterglijbaan.

Gratis Wifi

Wij zijn aangesloten bij de wifi campings en u kunt tijdens uw verblijf met goedkoop kamperen in de meivakantie GRATIS gebruik maken van internet

Reserveer vandaag nog. Morgen kan het te laat zijn.

Voor al uw vragen kunt u ons altijd even een mailbericht>> sturen of bel ons op

telefoonnummer 0593-37 00 22

We zien u graag terug op onze camping! Reserveer direct

Tot ziens op Camping Midden Drenthe voor goedkoop kamperen in de meivakantie

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen in uw mailbox!

blanco-button-groen1