Goedkoop kamperen zomervakantie

Natuurlijk bij ANWB erkende charme Camping Midden Drenthe

goedkoop kamperen in de zomervakantieGoedkoop kamperen in de zomervakantie. Voor goedkoop kamperen in de zomervakantie bent u op Camping Midden Drenthe aan het juiste adres.

Kamperen in de zomervakantie

De vakanties zijn heerlijke tijden om op een camping in Drenthe door te brengen. Niet alleen de meivakantie, maar ook voor uw zomervakantie bent u bij onze camping in Drenthe op het juiste adres. Kamperen in Drenthe heeft  natuurlijk de voorkeur! Niet voor niets de mooiste en dun bevolkte provincie van Nederland. De natuur komt tot leven, de zon schijnt en op de camping geniet u van de ontwakende natuur. In het hoogseizoen kunt u gebruik maken van de speciale zomervakantie aanbieding waarbij u een week gratis kampeert!

goedkoop kamperen in de meivakantieGoedkoop kamperen in de zomervakantie heeft een groot aantal voordelen en wordt steeds populairder. Vooral onder gezinnen met kinderen is een vakantie op een camping in de zomervakantie erg in trek.

U kunt in de zomervakantie heerlijk fietsen in de omgeving van onze camping. Ons vakantiepark ligt heerlijk verscholen in het mooie buitengebied van de gemeente Midden Drenthe omgeven door uitgestrekte bossen met vele fiets en wandelroutes. Ook kunt u vanaf onze camping in de zomervakantie diverse fietsknooppunten routes fietsen. Hiermee kunt u de mooiste fietstochten en wandeltochten maken.

Kampeer aanbieding zomervakantie

Op Camping Midden Drenthe kunt u de gehele vakantie goedkoop kamperen. U kunt een week gratis kamperen als u drie weken of meer boekt in de zomervakantie.

55+ kampeer aanbieding in het hoogseizoen in Drenthe

Speciaal voor de 55-plussers die voordelig willen kamperen in het hoogseizoen in Drenthe. Een week kamperen met hoge korting vanaf 110 euro per week.

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.goedkoop kamperen in de meivakantie

Wij zijn ANWB erkend en aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings>>

 De camping

De schoolvakanties zijn een prachtige tijden om te kamperen. De natuur komt weer tot leven en u ontwaakt ‘s morgens samen met het gefluit en getjilp van de talloze vogels op onze 3 sterren ANWB camping in Drenthe.
Onze camping biedt u zeer ruime kampeerplaatsen van gemiddeld 135 m² en zeer goede voorzieningen
Voor de kinderen is er een leuke speelweide ingericht met allerlei speeltoestellen een grote trampoline en kinderboerderij.

Gratis Wifi

Wij zijn aangesloten bij de wifi campings en u kunt tijdens uw verblijf met goedkoop kamperen in de zomervakantue GRATIS gebruik maken van internet

Reserveer vandaag nog. Morgen kan het te laat zijn.

Voor al uw vragen kunt u ons altijd even een mailbericht>> sturen of bel ons op

telefoonnummer 0593-37 00 22

We zien u graag terug op onze camping! Reserveer direct

Tot ziens op Camping Midden Drenthe voor goedkoop kamperen in de vakantie.

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt