Goedkoop kamperen met Pasen

Bij Camping Midden Drenthe kunt u goedkoop kamperen met Pasen. Direct aan het begin van het kampeer seizoen even een weekend er tussen uit op vakantie.

Goedkoop kamperen met PasenPasen is een prachtige tijd om dGoedkoop kamperen met Pasene natuur op de camping te zien ontwaken. ‘s morgens wakker worden van het vrolijke getjilp van de vogels en met uw blote voeten in het gras heerlijk voor de caravan of tent te ontbijten.

De camping

Camping midden Drenthe is de uitvalsbasis om helemaal tot rust te kunnen komen in de prachtige Drentse natuur. Bij Camping Midden Drenthe bent u dan ook aan het juiste adres voor goedkoop kamperen met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart Pinksteren en natuurlijk voor uw zomervakantie met de kinderen.
Onze camping heeft alle voorzieningen die  u van een camping mag verwachten. Goede sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen voor uw caravan, camper of tent en alle rust om met een goed boek te genieten op Camping Midden Drenthe met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart of Pinksteren. Wij zijn een ANWB erkende charmecamping en we zijn aangesloten bij de karaktervolle Groene Campings>>.
Op de receptie kunt u terecht voor fietsroutes om te voorkomen dat u verdwaald of de mooiste plekjes van de Drenthe mist.
goedkoop kamperen met Pasen

Paasweekend voor € 48,00

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt goedkoop kamperen met Pasen bij Camping Midden Drenthe. Voor het paasweekend van vrijdag tot maandag betaald u bij ons slecht €48,00. Dit tarief is inclusief 2 personen en elektra, exclusief de toeristenbelasting.

Of liever in onze stacaravan of trekkershut

Goedkoop kamperen met PasenWilt u toch liever niet met de caravan, tent of camper. Huur dan eens onze stacaravan>>. Het paasweekend kost € 150,00, inclusief 4 personen, exclusief toeristenbelasting. Ook kunt u gebruik maken van onze trekkershut PLUS>>. Deze ruime ingerichte hut is geschikt voor 5 personen. De kosten zijn voor het paasweekend € 125,00 inclusief 4 personen, exclusief toeristenbelasting.

Goedkoop kamperen met PasenDe omgeving

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities: in Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Pasen is een prachtige tijd om dit deel van Nederland te ontdekken. Op de fiets in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel of snuif de geur van het voorjaar op tijdens een lange wandeling door het kleurrijke bos. U kunt vanaf de camping letterlijk alle kanten op.

 Gratis wifi

Tijdens uw verblijf kunt u GRATIS gebruik maken van internet

Informatie

Wilt u meer weten over goedkoop kamperen met Pasen? Bel ons op 0593- 37 00 22 of stuur ons een email>>.

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer direct

Tot ziens met goedkoop kamperen met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart Pinksteren of natuurlijk de zomervakantie bij camping midden Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt