Goedkoop stacaravan huren

Goedkoop stacaravan huren. Uw wilt de sfeer van het kamperen, maar u heeft geen eigen caravan, camper of tent? Denk dan eens over het huren van een mooie volledig ingerichte stacaravan op onze camping.
Onze volledig ingerichte stacaravan staat bij ons op de camping op een mooi stukje privé grond. De caravan is gezellig ingericht en natuurlijk is alles aanwezig om uw vakantie op onze camping in de mooiste provincie van Nederland tot een succes te maken.

De stacaravan

De caravan heeft een ruime, gezellige woonkamer, volledig ingerichte keuken en twee slaapkamers waarvan een kamer met een twee persoon bed en een kamer met twee eenpersoons bedden. Verder beschikt uw caravan over een eigen toilet en douche. Voor uw ontbijt ‘s morgens is er natuurlijk een tuinset met kussens en parasol.

Goedkoop stacaravan huren.
U ontvangt  50% korting op de tweede week.

goedkoop stacaravan hurenGoedkoop stacaravan huren. Dat kan. Indien u in het voor- en naseizoen twee weken de stacaravan huurt dan krijgt u 50% korting op de 2e week. Deze aanbieding geldt niet voor de periode meivakantie tot Pinksteren.

CHOOSE

Your Plan

Price

Volledig ingerichte stacaravan

 

50% korting  op de tweede week


goedkoop stacaravan hurenGoedkoper kunnen we het niet maken! De aanbieding geldt voor alle personen. Niet voor de toeristen belasting.
Wij zijn een ANWB erkende>> camping en wij zin er trots op dat we opgenomen zijn  in de ANWB gids charmecamping. Ook zijn we aangesloten bij de Karaktervolle groene campings

Gratis internet

Tijdens uw vakantie goedkoop stacaravan huren kunt u gratis gebruik maken van internet. Zo kunt u de mail en andere lopende zaken bijhouden. Wij zijn aangesloten bij gratis wifi campings>>

De omgeving.

In de directe omgeving van de camping is van alles te zien en te ontdekken. Van diverse musea tot veel kindervertier. Er is werkelijk voor ieder wat wils. Onze camping ligt mooi centraal in de driehoek Assen – Emmen – Hoogeveen.
Op onze pagina uitstapjes>> staan diverse tips.

Zwemmen in Drenthe

Wilt u tijdens uw vakantie een dagje zwemmen. In de directe omgeving van de camping zijn er diverse zwembaden en zwemplassen. U kunt kiezen voor het luxe overdekte zwemparadijs in Assen of een van de andere zwembaden in Westerbork of Beilen. Of u kiest voor een van de prachtige zwemplassen midden in de bossen.

goedkoop stacaravan huren

Het Loomeer ligt op korte afstand van de camping

Voor meer informatie over de omgeving en over alle andere vragen kunt u bij onze receptie terecht. Ook natuurlijk voor een lekker kopje koffie of een ijsje. Of u komt gewoon even langs om een praatje maken.

Voor alle informatie over het goedkoop stacaravan huren kunt u ons bellen op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of u kunt ons ook altijd een email>> sturen.

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer direct

Tot ziens op camping midden Drenthe. U wilt toch ook goedkoop stacaravan huren?

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt