Goedkope camping Drenthe

Bent u op zoek naar een goedkope campingGoedkope camping Drenthe Drenthe? Kom dan naar onze mooie groene rustige ANWB erkende>> familiecamping in Drenthe.

In deze tijd let iedereen op het geld en zeker de vakantie schiet er steeds meer bij in. Dit is helemaal niet nodig wanneer u kiest voor kamperen in ons mooie Nederland. Op onze gezellige en goedkope camping Drenthe kunt u genieten van de rust, de vrijheid en de natuur tegen een aantrekkelijk tarief.

Kijk bij onze aanbiedingen>>. Er zijn regelmatig nieuwe zeer interessante aanbiedingen. Indien u met de tent wilt overnachten kunt u bij ons al kamperen voor € 12,00, inclusief 2 personen.

De voorzieningen van uw goedkope camping Drenthe

Het is zeker niet zo dat onze goedkope camping Drenthe u slechts de basisbehoeften bieden. Onze voorzieningen zijn prima in orde. Het sanitairgebouw is mooi, ruim en schoon. Voor onze allerjongste gasten is er een babybadje beschikbaar. Ook de kampeerplaatsen zijn met gemiddeld 135 m² zeer ruim te noemen. Het terrein is als een klein vakantiepark ingericht met meerdere kleinere kampeervelden. Dus bij ons geen massaliteit, maar iedere kampeerder heeft voldoende privacy. Onze comfortplaatsen zijn van alle gemakken voorzien zoals een water tappunt, vuilwaterafvoer en c.a.i. Goedkope camping Drenthe

Kortom, wij bieden u een leuke kampeervakantie tegen een goede prijs per nacht zoals u mag verwachten van een goedkope camping Drenthe

Goedkoop kamperen met kinderen

Waar anders kunnen de kinderen de hele dag buiten spelen, met een hele schare vriendjes? Waar anders ben je je gehele vakantie de hele dag in de gezonde buitenlucht, ver weg van alle stress en files? Op de goedkope camping Drenthe en dat is natuurlijk Camping Midden Drenthe!

Op ons kampeerterrein is er een leuke speelweide ingericht met speeltoestellen voor de jonge kinderen.
Terwijl uw kgoedkope camping drentheinderen aan het spelen zijn geniet u bij uw caravan of camper van uw welverdiende rust. Bij mooi weer is het altijd dolle pret op onze waterglijbaan.

Vissen en kamperen

Neem vooral uw hengel mee als u tijdens uw kampeervakantie op onze goedkope camping Drenthe even een hengeltje wilt uitgooien. goedkope camping in drentheOnze goedkope camping grenst aan het Oranjekanaal, een mooi en rustig viswater. Genoeg vis om u een dag bezig te houden.

Stacaravan en trekkershutten PLUS verhuur

goedkope camping drentheOok kunt u bij onze goedkope camping Drenthe een volledig ingerichte stacaravan>> huren of een ruime volledig ingerichte trekkershut PLUS>>

Gratis wifi

Tijdens het kamperen op onze goedkope camping Drenthe kunt u gratis gebruik maken van wifi.

Overtuigd?

Bent u ervan overtuigd dat Camping Midden Drenthe de ideale camping is en dat u bij onze goedkope camping Drenthe alle ingrediënten heeft voor een geslaagde vakantie?

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Bekijk de beschikbaarheid

Profiteer van onze aanbiedingen voor het kamperen op onze goedkope camping Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt