Gratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantie

U wilt Gratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantie en u heeft vakantie plannen voor een heerlijke kampeervakantie op een rustige, gezellige kindvriendelijke camping in Drenthe? Dan hebben wij een zeer voordelige vakantie aanbieding. U kunt bij ons gebruik maken van het zeer goedkope arrangement “een week gratis kamperen in Drenthe“. Dat is onze zomervakantie aanbieding.

 

3 weken kamperen in de zomervakantie is 2 weken betalen.

Als u besluit om 2 weken een gratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantiekampeerplaats bij ons te reserveren, dan krijgt u van ons de derde week er gratis bij! Onze zomeraanbieding gratis kamperen in Drenthe geldt voor alle personen, alleen niet voor de toeristenbelasting. Goedkoper kunnen we het echt niet maken. Kinderen tot 3 jaar zijn bij ons gratis. Kinderen van 3 t/m 12 jaar betalen 50%

Onze camping

Camping Midden Drenthe is een ANWB erkende  charmecamping>, gezellige familiecamping en ligt heerlijk verscholen in het mooie buitengebied van de gemeente Midden Drenthe. Wij zijn aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings>. Alle plaatsen zijn met gemiddeld 135 m² zeer ruim. Wilt u alle luxe van het kamperen? Reserveer dan een comfortplaats. Deze kampeerplaatsen hebben een watertappunt, vuilwaterafvoer en televisieaansluiting.

Kindercamping Drenthegratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantie

Gratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantieIn de zomer vakantie is het ook voor de kleine kinderen goed toeven op onze camping. Camping Midden Drenthe de ideale familiecamping.
Wij hebben op onze camping een leuke speelweide ingericht met allerlei speeltoestellen. U kunt vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen zich kunnen uitleven met hun camping vriendjes. Bij mooi weer zetten wij onze waterglijbaan op. De glijbaan staat garant voor veel plezier bij uw kinderen. Natuurlijk mogen mama en papa ook meedoen. Wat wilt u nog meer? Profiteer van onze aanbieding gratis kamperen in Drenthe.

 Onze voorzieningen.

De voorzieningen> op Camping Midden Drenthe zijn dik in orde. Ons sanitair gebouw> is van alle gemakken voorzien. Een familiedouche, kinderdouche en babybadje zijn aanwezig. De onvermijdelijke camping afwas doet u in het sanitairgebouw lekker overdekt en natuurlijk met gratis warm water. Als na een dag ravotten een handwas niet meer volstaat om de kleding van uw kinderen schoon te krijgen dan kunt gebruik maken van onze wasserette met wasmachine en droogtrommel. Centrifuge, strijktafel en strijkbout kunt u gratis gebruiken. Bij de receptie kungratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantiet u terecht voor al uw vragen en folders. Ook kunt u hier terecht voor een lekker ijsje, een kop koffie, thee of frisdrank. Voor het ontbijt kunt u verse broodjes bestellen. Als onze kippen meewerkengratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantie, dan krijgt u er een gratis eitje bij.

Fietsverhuur

Heeft u zin om de omgeving te verkennen op de fiets? Geen enkel probleem. De fietsen huurt u gewoon op de camping. Ook zijn er stoere kinderfietsen te huur.

 Wifi camping. Gratis Wifi

Behalve dat u in de zomervakantie een week gratis kamperen in Drenthe krijgt , kunt u ook tijdens uw vakantie gratis gebruik maken van internet, zogratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantiedat u de lopende zaken kunt bijhouden en uw vrienden en familie op de hoogte kunt houden van uw vakantie op onze camping.

Viswater naast de camping

U wilt met onze aanbieding gratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantie combineren met af en toe een hgratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantieengel uit gooien. Dat kan bij ons. Tijdens uw zomervakantie kunt u uw hengel uitgooien in het Oranjekanaal, een visrijk en rustig viswater.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om uw kampeervakantie op Camping Midden Drenthe tot een succes te maken. Reserveer nu uw week gratis kamperen in Drenthe en maak gebruik van onze actie een week gratis kamperen.

gratis kamperen in Drenthe aanbieding zomervakantie

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer uw zomervakantie

Gratis kamperen in Drenthe. Dat is onze aanbieding voor de zomervakantie. Goedkoper kunnen we het niet maken.

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt