Bij ons op de camping in Drenthe goedkoop vakantie in onze trekkershut PLUS.

Wilt u Goedkoop vakantie in onze Trekkershut PLUS? Kom dan naar Last minute in onze Trekkershut PLUScamping midden Drenthe. Goedkoop vakantie in onze Trekkershut PLUSWij hebben op de camping de trekkershut PLUS. Deze ruime, volledig ingerichte hut is geschikt voor 5 personen. De PLUS hutten hebben een oppervlakte van maar liefst 18 m². Ter vergelijking; de standaard hutten hebben een oppervlakte van 12 m². Bovendien zijn onze trekkershutten volledig ingericht met keukeninventaris. Ook een koelkast, koffiezetapparaat en verwarming ontbreken niet. U hoeft alleen het linnengoed en een slaapzak mee te nemen.De trekkershut PLUS is geschikt voor 5 personen. Er is tussen het zit en slaapgedeelte een scheidingswand aangebracht, zodat u terwijl de kinderen slapen nog rustig even een boek kan lezen of kan genieten van de mooie zwarte sterren luchten in het buitengebied van Drenthe.

Goedkoop vakantie in onze Trekkershut PLUSGoedkoop vakantie in onze Trekkershut PLUS. 1 nacht GRATIS

Wilt u er even een paar dagen tussenuit en goedkoop vakantie vieren in onze Trekkershut PLUS en genieten van het de mooie Drentse natuur op de Camping Midden Drenthe? Als u voor 4 nachten een trekkershut huurt dan betaald u slechts 3 nachten. De vierde nacht krijgt u GRATIS! De actie geldt voor alle personen, niet voor de toeristenbelasting. Wilt u weten hoe de trekkershut PLUS eruit ziet? Klik dan hier>>

CHOOSE

Your Plan

Price

Volledig ingerichte trekkershut PLUS 

4 nachten boeken is 3 nachten betalen


Volledig ingerichte trekkershut PLUS 

25% korting bij

2 nachten 


Indien u meer luxe wenst dan kunt u ook onze stacaravan huren>>

Wij zijn ANWB erkend en aangesloten bij de Stichting Trekkershutten Nederland>>.

anwb charmecampingDe camping

Camping Midden Drenthe is een gezellige familiecamping voor jong en oud. De kampeerplaatsen zijn mGoedkoop vakantie in onze Trekkershut PLUSet gemiddeld 135 m² zeer ruim. Het sanitair is schoon en van alle gemakken voorzien. Een kinderdouche, babybadje en familiedouche ontbreken niet.  Op het veldje waar de trekkershutten staan kunt u ook kampeerplaatsen huren. Gezellig met uw familieweekend. ook de kinderen vermaken zich prima op het speelveld, de trampoline of de waterglijbaan.
Bij de receptie zijn dagelijks verse broodjes te verkrijgen. Als onze kippen meewerken krijgt u er een gratis eitje bij! Ook voor een lekker ijsje of een kopje koffie!

Gratis wifi

U kunt tijdens uw goedkoop vakantie vieren in onze Trekkershut PLUS op Camping Midden Drenthe GRATIS gebruik maken van wifi. Handig als u de mail en andere lopende zaken wilt bijhouden.

Zwemmen in Drenthe

Het Loomeer ligt op korte afstand van de camping

Goedkoop vakantie in onze Trekkershut PLUSEr zijn verschillende mogelijkheden om tijdens goedkoop vakantie in onze Trekkershut PLUS te zwemmen in de directe omgeving van de camping. In Westerbork een open lucht zwembad, in Beilen een overdekt zwembad en in Rolde en Assen een subtropisch zwemparadijs. Of u gaat naar een van de zwemplassen, midden in de bossen en gratis toegankelijk!

Fietsverhuur op de camping

Als u tijdens uw goedkoop vakantie vieren een dagje wilt fietsen dan huurt u de fietsen gewoon op de camping.

Wilt u ook goedkoop vakantie vieren in een trekkershut bij Camping Midden Drenthe? Bel ons op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of mail>> ons met al uw vragen.

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer direct

Goedkoop vakantie vieren in een trekkershut PLUS? Kom dan naar Camping Midden Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt