Kampeer aanbieding fiets 4 daagse Westerbork

In 2018 is de fiets vier daagse van 24 – 27 juli. Tijdens onze kampeer aanbieding fiets 4 daagse Westerbork ontdekt u wat Drenthe, de fietsprovincie van Nederland u Kampeer aanbieding fiets 4 daagsevoor moois te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, schaapskuddes, hunebedden, prachtige brinkdorpen met terrasjes en leuke winkeltjes. Veel optredens van de vele verenigingen tijdens uw fietstocht. Kortom, tijdens de Kampeer aanbieding fiets 4 daagse kunt u lekker genieten van de mooie Drentse natuur en bij terugkomst op de camping heerlijk ontspannen.

Wij zijn pleisterplaats voor de fiets vierdaagse.

Camping Midden Drenthe is in 2018  een stempelpost tijdens de fiets 4daagse. U bent de gehele dag welkom en er worden zeer veel activiteiten georganiseerd. Tijdens de fiets 4 daagse organiseren we ook allerlei leuke gratis activiteiten voor de kinderen. Ludieke foto’s maken, hunebedden bouwen, poffertjes eten en nog veel meer.

Westerbork is weer startplaats in 2018 voor de fiets 4 daagse

fiets vier daagse drentheOok in 2018 is Westerbork weer startplaats voor de fiets vier daagse Westerbork. Vanaf het ‘t Aole Gemientehoes worden er weer verschillende routes uitgezet. De 4KidsRoute (30 km), 40 km en 60 km. Vanuit deze uiterst gezellige startplaats biedt de organisatie fiets 4 daagse alle deelnemers een verrassende week.  Camping Midden Drenthe is op dag 1 een stempelpost. Muziek en markten ontbreken niet en andere leuke bezienswaardigheden waar iedereen een kijkje kan nemen en de moeite waard zijn.

Onze camping in Drenthe is dan ook de ideale uitvalbasis voor de fiets vier daagse Westerbork.

Kampeer aanbieding fiets 4 daagse Westerbork

In 2017 hebben veel fietsers gebruik gemaakt van het zeer voordelige kampeer aanbieding fiets vier daagse Westerbork arrangement. Ook in 2018 heeft Camping Midden Drenthe een zeer voordelig arrangement te bieden.

  Kampeer aanbieding fiets4daagse

 Wat dacht u van een week kamperen op een basisplaats voor € 139,00. Het tarief is inclusief 2 personen en elektra, exclusief toeristenbelasting! U bepaalt natuurlijk zelf wanneer u komt. Wacht dus niet te lang en reserveer tijdig.Kampeer aanbieding fiets 4 daagse
Wilt u liever een comfortplaats? Voor een week kamperen op een comfortplaats betaald u slechts € 169,00

Reserveer tijdig uw kampeerplaats tijdens de fiets 4 daagse! Bekijk de aanbieding

Fietsverhuur op de camping

Uiteraard kunt u de fietsen gewoon bij ons op de camping huren. Ook zijn er stoere kinderfietsen te huur

De routes

Alle informatie over de routes kunt u hier> vinden

Eén dagje meefietsen kan ook. Schrijft u zich dan in als dagdeelnemer aan de start in Westerbork.

Camping Midden Drenthe is de  ideale uitvalsbasis voor de kampeer aanbieding fiets 4 daagse Westerbork Vier dagen op pad vanuit dKampeer aanbieding fiets 4 daagsee camping èn elke dag een andere route fietsen! Een ideale manier om de omgeving van een startplaats te verkennen en contacten te leggen met mede fietsers. Onderweg is er natuurlijk volop gelegenheid om van alles te ondernemen en te bekijken. Bij terugkomst op de camping lekker ontspannen en nagenieten van uw fietstocht en de mooie Drentse natuur op Camping Midden Drenthe. Wij zijn ANWB erkend en aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings>>

 

Camping Midden Drenthe is aangesloten bij “fietsers welkom”

Bij Fietsers Welkom bedrijven kunt u reken op extra service:

  • Ons terras is van mei t/m september vanaf 11.00 uur geopend.Kampeer aanbieding fiets 4 daagse
  • Wij houden een plek voor trekkers beschikbaar.
  • Bij onze camping kunt u ook terecht voor 1 nacht.
  • Wij hebben een fietsenstalling met oplaadpunten voor de E-bike.
  • aanwezigheid van een bandenplak set en fietspomp.
  • Er is een EHBO-set aanwezig.
  • Fietsers kunnen gratis hun bidon bijvullen.
  • Er zijn fietskaarten ter inzage of te koop.
  • Accu’s van elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.
  • Natte kleding is geen bezwaar. Wij hebben een droger of droogrek.

Gratis Wifi

Tijdens uw verblijf met de Kampeer aanbieding fiets 4 daagse Westerbork kunt u gratis gebruik maken van ons snelle wifi netwerk.Kampeer aanbieding fiets 4 daagse

Voorkom teleurstelling! Reserveer tijdig

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om onze kampeer aanbieding fiets 4 daagse Westerbork tijdig te reserveren. Dat kan natuurlijk online, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0593- 370022.
Of stuur ons een email>> voor al uw vragen.

We zien u graag terug op onze camping! Reserveer direct

Kampeer aanbieding fiets 4 daagse Westerbork

Tot ziens bij Camping Midden Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt