Kampeerplaatsen Drenthe Nederland

Op Camping Midden Drenthe kampeert u in de landerijen van Drenthe, terwijl u toch alle luxe binnen handbereik heeft.

Onze kampeerplaatsen zijn zeer ruim opgezet en hebben een gemiddelde grootte van 135 m². Wilt u iets meer luxe? Kies dan voor een comfortplaats. Onze comfort kampeerplaatsen hebben 8 ampère stroom, deze is op te waarderen tot 16 ampere. met water tappunt, vuilwater afvoer en aansluiting voor de televisie. (DVB-C aansluiting) Wat is een DVB-C aansluiting?>>

Er zijn kampeerplaatsen aan de zonkant, maar als u liever wat schaduw heeft dan is dat ook mogelijk. Er is apart veldje opgezet met kinderfaciliteiten, zodat de rustzoeker hier geen hinder van ondervindt. Zo is er voor iedereen een geschikte plaats beschikbaar en u zoekt natuurlijk zelf een voor u geschikte kampeerplaats uit.

Maak ook gebruik van de vele voorzieningen die de omgeving u biedt.

U heeft de keus uit;

  • Basis kampeerplaatsen met elektra
  • Comfort kampeerplaatsen vanaf 8 tm 16 ampère stroom, met water tappunt, vuilwater afvoer en aansluiting voor de televisie. (DVB-C aansluiting)
    Wat is een DVB-C aansluiting?>>
  • Tentplaats in de natuur
  • Gratis wifi
  • Uiteraard zoekt u zelf uw kampeerplaats uit.

Vakantie accommodatie huren?

Heeft u geen caravan, tent of camper? Overweeg dan eens om te huren.

 

De omgeving als u gaat kamperen op uw kampeerplaats in Nederland.stacaravan huren

In de directe omgeving van de camping is voor jong en oud echt van alles te beleven! Maak een uitstapje naar het gezellige centrum van Assen Hoogeveen of Emmen waar u kunt winkelen, een gezellig terrasje pakken of natuurlijk een bezoek aan het Drents museum>>

Camping Midden Drenthe ligt centraal in de driehoek Assen – Hoogeveen – Emmen. Als deze gezellige steden liggen op ca. 15 km vanaf de camping.

kampeerplaatsen drenthe nederlandWilt u genieten van de omgeving en de prachtige natuur in Drenthe tijdens het kamperen op uw kampeerplaats in Nederland in Drenthe? In de omgeving van Camping Midden Drenthe vind u prachtige natuur die u al wandelend en fietsend kunt ontdekken.

Wilt u behalve kamperen op uw kampeerplaats in Nederland ook veel ondernemen met de kinderen tijdens uw kamperen in Drenthe vakantie? Drenthe staat bekend om zijn prachtige natuur, musea en gastvrije dorpen.

Ook kunt u tijdens het kamperen op uw kampeerplaats in Drenthe gemakkelijk met het hele gezin leuke uitstapjes maken. Denk eens aan het  Wildlands Emmen, Kamp Westerbork, kabouterdorp, boomkroonpad, en het attractiepark Drouwenerzand en nog veel meer.

Uitstapjes vanaf de camping! Bekijk de uitstapjes

Kamperen op uw kampeerplaats in Nederland met kleine kinderen.

Camping Midden Drenthe is ideaal voor het hele gezin! Niemand hoeft zich hier te vervelen. Jong én oud voelen zich bij ons thuis. De gezellige en gemoedelijke sfeer op onze camping maken kamperen in Drenthe tot een unieke ervaring. Ondanks dat Camping Midden Drenthe bekend staat om de rust, natuur en ruimte is er voor gezinnen met kinderen genoeg te beleven. Met een klein speelveldje, sportveld, trampoline en kinderboerderij is er genoeg vermaak.

Camping Midden Drenthe ligt heerlijk verscholen in het mooie en bosrijke buitengebied van de gemeente Midden Drenthe. Geniet van de vele heidevelden, bossen, vennen, pittoreske dorpjes en de gemoedelijkheid van de Drentse bevolking. Verschillende prachtige natuurparken, zoals het Nationale park het Drents-Friese Wold>> liggen vlak in de buurt.

Zwemmen en kamperen in Nederland

Ook tijdens het kamperen in Nederland heeft u alle mogelijkheden om te zwemmen. brochure camping drentheDe keuze varieert van prachtige zwemplassen midden in de bossen, met gratis toegang tot luxe golfslagbaden met alle voorzieningen. Al deze mogelijkheden om te zwemmen zijn vanaf de camping binnen een half uur te bereiken.

We zien u graag terug op onze camping! Reserveer direct

Mogen wij u binnenkort begroeten voor het kamperen in Drenthe op prachtige kampeerplaatsen Drenthe Nederland met het hele gezin?

Boek dan direct uw vakantie op onze gezellige familiecamping in Drenthe Nederland!

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt