Kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe

U wilt er even heerlijk tussen uit en bent op zoek naar een mooie omgeving en goede campingKamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe tijdens het  Hemelvaart en  Pinksteren. U komt in Drenthe helemaal tot rust in een natuurrijke omgeving met vele fiets en wandel mogelijkheden. Bij Camping Midden Drenthe bent u dan ook aan het juiste adres. Nette sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen voor uw caravan, tent of camper en alle rust om met een goed boek te genieten van de schoonheid van de Drentse natuur tijdens het kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe.
Camping midden Drenthe is aangesloten bij de karaktervolle groene campings>> en is ANWB erkend. Ook is onze camping opgenomen in de ANWB gids charmecampings>>
Bij de receptie kunt u terecht voor fietsroutes om te voorkomen dat u verdwaald of de mooiste plekjes van Drenthe mist.

Met kinderen kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe

Voor uw kinderen is het goed toeven op onze camping. Op ons achterste veldje is een kleine speeltuin en er is een grote trampoline aanwezig en kinderboederij. U kunt ook skelters huren op de camping.

In de directe omgeving van de camping zijn er verschillende zwemmogelijkheden. Zo kunt u naar het open lucht zwembad in Westerbork, of naar het overdekte zwembad in Beilen of u kiest voor het subtropisch zwemparadijs in Assen. ook zijn er in de nabijheid van de camping verschillende prachtige zwemplassen. Deze zwemplassen liggen midden in het bos, hebben een zandstrandje en zijn gratis toegankelijk.

De omgeving

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities: in Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Hemelvaart is een prachtige tijd om dit deel van Nederland te ontdekken. Op de fiets in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel of snuif de geur van het voorjaar op tijdens een lange wandeling door het kleurrijke bos. Bezoek ook eens de indrukwekkende monumenten, zoals onze bekende hunebedden. U zult genieten van alles wat Drenthe u te bieden heeft.

Wifi camping Gratis Wifi

Tijdens uw verblijf met Hemelvaart Pinksteren op Camping Midden Drenthe kunt u GRATIS gebruik maken van Wifi.

Viswater naast de camping

Vissen en vakantie hoort bij elkaar en u gooit tijdens het  kamperen met Hemelvaart en  Pinksteren in Drenthe uw hengel uit in het rustige Oranjekanaal, een goed en rustig viswater.

Wilt u weten wat kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe kost?
Kijk hier>> voor de prijzen. U kunt ook online uw vakantie reserveren. Wilt u eerst nog wat informatie? Bel ons op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of stuur ons een e-mail>

We zien u graag terug met Hemelvaart en Pinksteren op onze camping! Reserveer dit arrangement
ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt