Kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe

Natuurlijk is een mooie omgeving en een goeKamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthede camping onmisbaar om tijdens het kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe helemaal tot rust te kunnen komen. Bij Camping Midden Drenthe bent u dan ook aan het juiste adres. Nette sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen voor uw caravan, tent of camper en alle rust om met een goed boek te genieten van de schoonheid van de Drentse natuur tijdens het kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe.
Camping midden Drenthe is aangesloten bij de karaktervolle groene campings>> en is ANWB erkend. Ook is onze camping opgenomen in de ANWB gids charmecampings>>
Bij de receptie kunt u terecht voor fietsroutes om te voorkomen dat u verdwaald of de mooiste plekjes van Drenthe mist.

Met kinderen kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe

kamperen hemelvaart pinksteren in drentheVoor uw kinderen is het goed toeven op onze gezellige familiecamping. Op onze speelweide de Vlaamse Gaai staan allerlei speeltoestellen.
U kunt uw kinderen in de gaten houden terwijl zij zich vermaken met hun camping vriendjes. Verder organiseren we leuke activiteiten en spelletjes voor de kinderen, b.v. wedstrijd waterballonnen gooien, wie  bakt de mooiste pannenkoek enz.
Als het weer meewerkt dan blazen we onze waterglijbaan op. Dat staat weer garant voor veel plezier bij de kinderen!

Zwemmen in Drenthe met Hemelvaart en Pinksteren

kamperen hemelvaart pinksteren in drenthe

Het Loomeer ligt op korte afstand van de camping

In de directe omgeving van de camping zijn er verschillende zwemmogelijkheden. Zo kunt u naar het open lucht zwembad in Westerbork, of naar het overdekte zwembad in Beilen of u kiest voor het subtropisch zwemparadijs in Assen. ook zijn er in de nabijheid van de camping verschillende prachtige zwemplassen. Deze zwemplassen liggen midden in het bos, hebben een zandstrandje en zijn gratis toegankelijk.

De omgevingKamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities: in Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Hemelvaart is een prachtige tijd om dit deel van Nederland te ontdekken. Op de fiets in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel of snuif de geur van het voorjaar op tijdens een lange wandeling door het kleurrijke bos. Bezoek ook eens de indrukwekkende monumenten, zoals onze bekende hunebedden. U zult genieten van alles wat Drenthe u te bieden heeft.

Wifi camping Gratis Wifi

Tijdens uw verblijf met Hemelvaart Pinksteren op Camping Midden Drenthe kunt u GRATIS gebruik maken van Wifi.

Viswater naast de camping

Vissen en vaKamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthekantie hoort bij elkaar? Gooi dan tijdens kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe uw hengel uit in het rustige Oranjekanaal, een goed en rustig viswater.

Wilt u weten wat kamperen Hemelvaart Pinksteren in Drenthe kost?
Kijk hier>> voor de prijzen. Wilt u direct uw kamperen hemelvaart Pinksteren in Drenthe vakantie reserveren? Dat kan natuurlijk online. Wilt u eerst nog wat informatie? Bel ons op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of stuur ons een e-mail>

We zien u graag terug met Hemelvaart en Pinksteren op onze camping! Reserveer dit arrangement
ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt