Kamperen in de natuur is kamperen in Drenthe

Kamperen in de natuur. Drenthe is van oudsher een van de meest populaire vakantie provincies van ons land. Het is niet moeilijk om te raden hoe dat komt. Drenthe is zeer veelzijdig, heeft prachtige bossen, heidevelden, beekdalen en nog veel meer. Onze ANWB erkende charmecamping in Drenthe is dan ook de ideale uitvalbasis om uw vakantie in Drenthe te beginnen. Op onze camping komt u helemaal tot rust. Stadsmensen en natuurliefhebbers gaan hier ieder hun eigen weg, maar komen aan het eind van de dag weer voldaan aan op de camping. En dat is wat kamperen in Drenthe zo bijzonder maakt.

kamperen in drentheBossen, heidevelden, brinken en nog veel meer..

Drenthe staat bekend om de vele veengronden en het landelijk karakter en de prachtige natuurparken>> die verspreid door de provincie liggen maken dit absoluut waar. Een andere belangrijke bezienswaardigheid zijn de 52 hunebedden die verspreid door de provincie liggen. In Borger vind u naast het grootste hunebed van Nederland ook het Hunebedcentrum, waar u veel informatie over deze historische grafmonumenten krijgt. Liefhebbers van cultuur en natuur kunnen vanuit Camping Midden Drenthe een aantal leuke fiets- en wandelroutes maken en onderweg een aantal van de hunebedden bezoeken. U kunt hier>> alle informatie vinden over de natuur in Drenthe.

Natuurlijk kamperen in Drenthe

kamperen met de tent in Drenthe

 

Veel reacties van onze kampeerders gaan over de vriendelijkheid van de bewoners en de sfeer van de hele provincie.  Die rust en die mooie uitgestrekte velden. Die landelijke uitstraling, vriendelijke mensen en er hangt een minder gehaaste sfeer. Verder natuurlijk al die dingen die je in de randstad niet ziet, zoals de hunebedden, heidevelden, vennen, zandverstuivingen maar ook de natuur en gezellig winkelen in steden waar u nog nooit bent geweest, zoals Assen,  Emmen en Hoogeveen.

Ook de kinderen vermaken zich al gauw in de natuur.

Schapen op de campingWeet u het nog? Allemaal hebben we dierbare herinneringen aan onze kindertijd, waarin de natuur een rol speelt. Kikkervisjes vangen, rupsen opkweken, hutten bouwen, uilenballen uitpluizen, of samen met vrienden om een kampvuur zitten. Voor kinderen is contact met de natuur belangrijk, omdat die al hun zintuigen prikkelt en hen uitdaagt tot “verkennen”. Het kan allemaal volop op Camping Midden Drenthe.

Kamperen in Drenthe is kamperen in de natuur

Kamperen in Drenthe is kamperen in de natuur. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat u van de buitenwereld bent afgesloten. Integendeel! Onze camping ligt in het stille buitengebied van Midden Drenthe, in de driehoek Assen – Hoogeveen – Emmen. Door deze centrale ligging is de camping een ideale uitval basis voor allerlei uitstapjes. Bovendien bieden wij u gratis wifi  zodat u tijdens uw vakantie alle lopende zaken kunt bijhouden.
kamperen in de natuur

 

De natuurcamping

Kamperen in Drenthe is kamperen in de natuur. Dat betekend niet dat u op onze camping geen voorzieningen heeft. kamperen in de natuurIntegendeel! Onze camping biedt u alle voorzieningen die u van een moderne camping mag verwachten. Ruime kampeerplaatsen van 135 m², schoon, ruim en sanitair, water, vuilwaterafvoer, televisieaansluiting bij de kampeerplaats. Indien u dat wenst kunnen we de elektra tot 16 ampère zekeren.
Voor de back tot basic kampeerders zijn er enkele mooie tentplaatsen midden in de natuur van onze Camping.

Reserveren?

Dus wilt u kamperen in Drenthe en genieten van de natuur? Reserveer uw kampeerplaats online of stuur ons een email>> met al uw vragen. Bellen kan natuurlijk ook op 0593- 37 00 22.

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer direct

Tot ziens bij het natuurlijk kamperen in Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt