Kamperen met Pinksteren camping Drenthe

Kamperen met Pinksteren op de leukste camping in Drenthe. Komt u ook bij onze ANWB erkende charmecamping in Drenthe kamperen? Camping Midden Drenthe is dan de beste keus. Wij bieden u ruime Kamperen met Pinksteren kampeerplaatsen, goed en schoon sanitair en een mooi aangelegd en onderhouden kampeerterrein.

Rust, natuur en ruimte op de camping

Als u op zoek bent naar een camping met Pinksteren, dan bent u bij Camping Midden Drenthe aan het juiste adres. Onze camping is er helemaal klaar voor. De natuur op en buiten onze familiecamping  staat in bloei en is daarmee op z’n mooist en er zijn vele leuke activiteiten te doen in de omgeving van onze camping. De provincie Drenthe staat bol van de activiteiten.
Niet alleen natuurlijk voor kamperen met Pinksteren gaat u naar onze camping, maar ook voor Hemelvaart, meivakantie en natuurlijk de zomervakantie.

Kamperen met Pinksteren met de kinderen.

Kom met uw gezin, familie of vrienden kamperen tijdens Pinksteren bij de leukste Kamperen met Pinksteren familiecamping in Drenthe en geniet met elkaar van de prachtige omgeving. Kamperen met Pinksteren moet een feest zijn en dat is het zeker bij Camping Midden Drenthe.
Onze camping heeft prima voorzieningen en zeer ruime kampeerplaatsen.

Het kamperen met Pinksteren arrangement.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Het arrangement kamperen met Pinksteren kost € 60,00 op een basisplaats en € 70,00 op een comfortplaats.

Het arrangement kamperen met Hemelvaart en Pinksteren.

Ook kunt u natuurlijk kiezen voor de gehele periode (12 overnachtingen) kamperen met Kamperen met PinksterenHemelvaart en Pinksteren. U verblijft dan de gehele periode op de camping.
Voor degene die in de week tussen Hemelvaart en Pinksteren weer aan het werk moeten kunt u ook kiezen voor het arrangement kamperen met Hemelvaart en Pinksteren tussentijds afwezig. Uw caravan blijft dan gewoon in de tussenliggende week op uw kampeerplaats staan.

Gratis wifi

Tijdens uw verblijf met kamperen met Pinksteren kunt u gratis gebruik maken van wifi.

De tarieven

U kunt alle tarieven van onze arrangementen hier>> inzien.

We zien u graag terug op onze camping! Reserveer uw Pinksterweekend

Contact

U kunt ons altijd even bellen op 0593- 37 00 22 of stuur ons een email>>

Tot ziens op de leukste camping in Drenthe

 

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt