Kindercamping in Drenthe Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

De camping

U wilt uw vakantie doorbrengen op een Kindercamping in Drenthe Nederland? En dan in Drenthe, de mooiste provincie van Nederland? Kom dan naar onze  Kindercamping in Drenthe Nederland. Camping Midden Drenthe is een ANWB erkende en zeer kindvriendelijke camping in NederlaKindvriendelijke camping Nederlandnd. De jongste gasten van onze camping zullen zich hier zeker vermaken. Op onze kindvriendelijke camping Drenthe Nederland kunnen uw kinderen lekker spelen met hun camping vriendjes terwijl u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil kan houden.

De voorzieningen.

Onze voorzieningen op onze Kindercamping in Drenthe Nederland zijn dik voor mekaar. Ons sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Voor onze joKindvriendelijke camping Nederlandnge  gasten hebben wij een kinderdouche ingericht. Ook is aan onze allerjongste kampeerders gedacht. In onze familiedouche heeft u de beschikking over een babybadje.
Na het camping diner kunt u voor het toetje bij de receptie terecht voor een lekker ijsje.

De waterglijbaan

Onze waterglijbaan is altijd een sucKindvriendelijke camping Nederlandces bij de kinderen, trouwens ook papa en mama hebben veel plezier.
Bij goed weer blazen we de waterglijbaan op en uw kinderen hebben dolle pret op Kindercamping Drenthe Nederland!

Onze speelweide de Vlaamse Gaai.

Wij hebben op onze Kindercamping in Drenthe Nederland een leuke speelweide ingericht. U kunt vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil houden, terwijl uw kinderen zich kunnen uitleven met de speeltoestellen en natuurlijk hun camping vriendjes.

Zomeraanbieding. Gratis 1 week kamperen

Zeer voordelige zomeraanbieding op Kindercamping in Drenthe Nederland. Als u bij ons 3 weken uw vakantie reserveert dan krijgt u van ons GRATIS de derde week. U betaald dus maar twee weken. Goedkoper kunnen we het niet maken. Kijk HIER>> voor meer info.

Mee weten?

Bel ons voor al uw vragen op telefoonnummer 0593- 37 00 22. Of stuur ons een email>>

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer direct

Tot ziens op onze Kindercamping in Drenthe Nederland

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt