Korting trekkershut camping Drenthe.

Een nacht GRATIS in onze trekkershut PLUS

Korting trekkershut PLUS. Het is mooi weer om te wandelen, fietsen en kamperen. Daarom hebben wij voor alle vakantiegangers een mooie voorjaar-actie!” korting trekkershut camping Drenthe“. ANWB_CHARME_LOGO_aangepastBij reserveren van 4 nachten krijgt u de 4e nacht helemaal GRATIS!!

korting trekkershut

De trekkershut

Onze trekkershutten PLUS zijn geschikt voor 5 personen. De trekkershutten zijn volledig ingericht. Een koelkast en koffiezet apparaat zijn aanwezig.
De trekkershut heeft een keuken met inventaris, een scheidingswand tussen het zit en slaapgedeelte en  5 vaste bedden met goede matrassen. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw slaapzak.

Gratis Wifi

Trekkershut-Plus-plattegrondTijdens uw verblijf op onze camping kunt u behalve profiteren van uw korting trekkershut camping Drenthe gebruik maken van GRATIS internet.
Camping Midden Drenthe is aangesloten bij de stichting Trekkershutten Nederland>>

Viswater bij de camping en overnachten in onze trekkershut

Neem tijdens uw vakantie uw hengel mee. U loopt de camping af en kunt direct aan de waterkant van het korting trekkershut Oranjekanaal genieten van rustig en visrijk water.

Meer Weten?

Meer weten over een gratis nacht in onze trekkershut? Kijk hier voor alle informatie.of bel ons op telefoonnummer 0593- 37 00 22

Vraag naar de beschikbaarheid, want VOL = VOL.

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Bekijk de beschikbaarheid

Profiteer van onze aanbieding korting trekkershut camping Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen in uw mailbox!

blanco-button-groen1