Natuurcampings Drenthe

Natuurcampings Drenthe. Kamperen in Drenthe kan op onze sfeervolle natuurcamping midden in de natuur. Onze natuurcampings Drenthe heeft zeer ruime veldjes en de plaatsen zijn groot. Al de camping plaatsen zijn minimaal 135 m² en bieden volop rust en ruimte. U hebt de keuze uit:Natuurcampings Drenthe

  • Basis plaatsen
  • Comfort plaatsen
    Op een comfortplaats beschikt u over een eigen watertappunt, afvoer en Cai voorziening. Dat is lekker luxe kamperen op een natuurcamping.

Natuur campings Drenthe. Kamperen in Drenthe met luxe en comfort.

Kamperen in Drenthe vol luxe en comfort, dat kan op de ruime kampeerplaatsen van Camping Midden Drenthe. Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektra. Daarnaast bieden wij comfortplaatsen aan die zijn voorzien van water, vuilwater afvoer en televisie. .

Onze faciliteiten

Op de natuurcampings Drenthe camping in Drenthe kunt u tijdens het kamperen in Drenthe genieten van luxe en uitgebreide faciliteiten:

Water, riool en televisie bij uw kampeerplaatsGezellige natuurcampings Drenthe
Verse broodjes
Wasserette
Fietsverhuur
GRATIS glasvezel Wifi

De omgeving van de natuurcampings

Onze natuurcampings Drenthe telt 70 zeer ruime toeristische plaatsen op ca. 3 hectare. Hieromheen liggen de bossen, weilanden  zwem vennen, heidevelden, pittoreske dorpjes en nog veel meer.
Er zijn schaduwrijke en zonnige plaatsen. De meeste daarvan hebben een prachtig uitzicht op de ondergaande zon.

Geen animatie teams

Kamperen is het ultieme onthaasten. Zodra je bent aangekomen op onze natuurcamping, is de dagelijkse sleur ver weg. Als je de tijd hebt voor jezelf en voor elkaar, merk je al snel dat je verder niet veel nodig hebt. Daarom is een vakantie op onze natuurcamping ook zo fijn. Rust, ruimte en natuur is alles wat je nodig hebt, zonder overbodige georganiseerde drukte eromheen.

Geen drukte van animatieprogramma’s, of groepen jongeren die ’s avonds laat terugkomen uit de disco. Daar hoeft u op onze kleine natuurcamping niet  bang voor te zijn. U ervaart een persoonlijke sfeer. Wij heten onze gasten persoonlijk welkom en we laten graag u volledig onbezorgd genieten. Op onze camping in Drenthe heerst er een gemoedelijke sfeer en u zult ervaren dat u zich snel heel vertrouwd voelt.

Ook voor kamperen met kinderen

Ga je kamperen met kinderen, dan hoef je op onze kleine natuurcamping niet bang te zijn dat ze verdwalen. Daar is onze camping simpelweg te overzichtelijk voor. Mochten de kinderen toch een keer hun tent of caravan niet kunnen terugvinden, dan is er altijd wel iemand in de buurt die weet waar ze thuishoren.

Onze camping heeft naast de prachtige kampeerplekken ook 2 trekkershutten PLUS en een luxe volledig ingerichte stacaravan te huur.

We zien u graag terug op onze natuurcamping in Drenthe! Reserveer direct
ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt