De sanitaire voorzieningen op Camping Midden Drenthe

De sanitaire voorzieningen zijn modern en ruim en wat dat betreft is kamperen Sanitaire voorzieningengeen kamperen bij Camping Midden Drenthe. We bieden u ruim voldoende, moderne en schone faciliteiten wat u van een goede camping mag verwachten. Uiteraard is ook gedacht aan onze allerkleinste gasten en uiteraard onze zeer gewaardeerde ‘seniore gasten’.

Onze sanitaire voorzieningen

Zodoende kunt u naast de gebruikelijke faciliteiten gebruik maken van een familiedouche, kinderdouche, is er een babybad en een mindervaliden ruimte.
De afwas (met uiteraard gratis warm water) kunt u lekker overdekt doen, zodat u geen last heeft van het wisselende Hollandse klimaat.
Onze mindervalide ruimte is extra ruim, speciaal voor diegene die wat minder mobiel is of voor de ouders die hun kinderen willen begeleiden bij het douchen. Deze extra ruime douche is voorzien van een beugel aan de muur en heeft een douche-stoel en flexibele douchekop.
Omdat bij Camping Midden Drenthe milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staat, scheiden wij het afval, gebruiken biologische schoonmaakmiddelen en hebben wij waterbesparende kranen op douches en sanitaire voorzieningenwastafels. Wij hebben het gouden keurmerk van de Green Key>

Dit bieden wij u;

  • Gratis warm water voor de afwas. De douche werkt met de sepcard
  • Kinderdouche waar de kinderen op een verhoging staan. Scheelt veel rugklachten
  • Babybadje met verschoon tafel
  • Ruime rolstoel toegankelijke mindervalide ruimte met verlaagde wastafel, beugels bij het toilet en douche. Comfortabele douche stoel

Wassen en drogen? Geen probleem?

Sanitaire voorzieningenOok tijdens de vakantie gaat de was gewoon door. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Wat we wel konden doen was het u wat dat betreft zo makkelijk mogelijk maken. Daarom vindt u op Camping Midden Drenthe een volwaardige wasserette, inclusief wasmachines en droogtrommel voor als het ‘vakantie-handwasje’ niet meer volstaat na een dagje ravotten op de speelweide. U kunt gratis gebruik maken van de centrifuge, strijkbout en strijktafel.

De binnenplaats van ons sanitair is ruim en overdekt. Lekker droog en warm de afwas doen
Als u onze volledig ingerichte stacaravan> huurt, heeft u trouwens de beschikking over eigen sanitaire voorzieningen, zoals een douche en toilet.

Waar u ook verblijft op Camping Midden Drenthe: de sanitaire voorzieningen zijn niet alleen schoon en modern, maar ook nooit ver weg. Kijk maar op de plattegrond>>

 

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt