Seizoenplaats Drenthe

Seizoenplaats Drenthe van 30 maart tot 27 oktober 2019 vanaf € 1080,00, inclusief elektra

Seizoenplaats DrentheOp vakantie gaan wanneer je wilt? Of er gewoon een paar dagen tussen uit? Denk dan eens aan het huren van een seizoenplaats Drenthe Op uw seizoenplaats op onze gezellige familiecamping geniet u van de ruimte en de mooie natuur van Drenthe met veel privacy op onze 3 sterren ANWB camping.
Heerlijk genieten onder de luifel met een kopje koffie, pilsje of wijntje. Bij mooi weer ‘s avonds de barbecue aan, vlees erop en genieten in optima forma.

Onze camping is aangesloten bij de karaktervolle groene campings>>. Uiteraard zijn wij ANWB erkend. Ook zijn wij opgenomen in de ANWB gids Charme campings.

Of u kiest voor 4 maanden kamperenKindercamping Drenthe Nederland

U kunt ook kiezen voor 4 maanden kamperen waarbij u zelf de periode kiest.
Voor alle informatie kijk op onze pagina korte seizoenplaats>>

De camping.

Onze camping ligt mooi centraal in de driehoek Assen – Hoogeveen – Emmen. Een ideale vertrek plaats voor allerlei uitstapjes.
Uiteraard zijn onze voorzieningen>> dik in orde en zoals u deze van een goede camping mag verwachten. Ons sanitairgebouw is ruim met overdekte binnenplaats om lekker droog de camping afwas te doen. Uiteraard met gratis warmwater. Ook is er een volledig ingerichte wasserette voor uw vakantie was. Strijktafel, strijkbout en centrifuge zijn gratis te gebruiken.

Seizoenplaats DrentheUw vakantie op uw seizoenplaats begint op de laatste zaterdag in maart en eindigt pas weer het laatste weekend van oktober. In de winter kan uw caravan bij ons gewoon op uw seizoenplaats blijven staan.
Zoekt u een ruime seizoenplaats in Drenthe dan is Camping Midden Drenthe de beste keus! Heerlijk genieten op onze kleine groene camping, de fiets, wandel- en kampeerprovincie van Nederland.

Basisplaats of een comfortplaats. Aan u de keus!

U heeft de keus uit een basisplaats of een kampeerplaats comfortplaats.
Comfortplaatsen hebben water, vuilwaterafvoer, c.a.i aansluiting voor televisie. en de elektra staat op 16 ampère.
Basisplaatsen hebben een elektra aansluiting van 6 ampère.

Wifi camping. Gratis wifi!

U kunt gebruik maken van gratis wifi op onze camping. Zo kunt u uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw fantastische verblijf op onze camping in het midden van Drenthe!

Ook voor het goedkoop kamperen op een seizoenplaats met kleine kinderen.

Camping Midden Drenthe is ook voor het goedkoop kamperen met kleine kinderen de beste keus. Op onzSeizoenplaats Drenthee speelweide vermaken de kinderen zich prima met de speeltoestellen, terwijl u vanaf uw seizoenplaats een oogje in het zeil kunt houden.
Ons sanitairgebouw heeft twee kinderdouches en een babybadje. Ook een familiedouche ontbreekt niet. De afwas doet u overdekt zodat u geen last heeft van het wisselende Hollandse klimaat. Warm water voor de afwas is gratis.
Stel het u eens voor. Geen gesleep met kampeerspullen en andere kampeerinventaris. Uw caravan, camper of tent staat voor u klaar op uw eigen seizoenplaats. Elk mooi weekend, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en natuurlijk de zomervakantie heerlijk ontspannen. De prijs voor een seizoenplaats heeft u zo terug verdient.

Viswater naast de camping. Neem uw hengel mee

Tijdens uw vakantie op uw seizoenplaats even een hengeltje uitgooien. Dat kan bij ons. Naast de camping loopt het Oranjekanaal, een goed en rustig viswater.

 

 Seizoenplaats DrentheMeer weten?seizoenplaats drenthe

Bekijk hier de tarieven van uw seizoenplaats tarieven seizoenplaats

Wilt u meer informatie over uw seizoenplaats Drenthe? U kunt ons ook altijd even bellen op telefoonnummer 0593- 37 00 22, of stuur ons een email>> met al uw vragen.

Of nog beter. Indien u in de gelegenheid bent kunt u ook altijd even bij ons langs komen om de camping te bekijken en uw favoriete seizoenplaats uit te zoeken.

Wij hopen u binnenkort op onze camping voor het uitzoeken van uw seizoenplaats Drenthe te mogen verwelkomen.

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt