Seniorencamping Drenthe

De omgeving van de 55+ camping Drenthe

Bent u op zoek naar een kleinschalige seniorencamping in Drenthe, waarbij rust, natuur en ruimte centraal staan?

Seniorencamping Drenthe in Nederland is een ideale camping voor 55+ers om te genieten van het heerlijke campinggevoel. Medseniorencamping drenthee doordat het een kleiner en overzichtelijk terrein is hoeft u nooit ver te lopen naar de faciliteiten. seniorencamping drentheDaarbij komt dat onze faciliteiten voorzien zijn van alle gemakken. Een ruime mindervalide douche en toilet is aanwezig. Camping Midden Drenthe is uitermate geschikt voor senioren. Of het nu voor een kort verblijf is of voor uw seizoenplaats>>. Op onze Seniorencamping Drenthe komt u helemaal tot rust. Wij zijn aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings>> en wij kregen van de ANWB de mooie waardering 8,5. Ook zijn wij een ANWB Charmecamping>>

55+ kampeer aanbieding in het hoogseizoen in Drenthe

Alleen voor 55+ nu extra goedkoop genieten in het prachtige Drenthe met onze speciale week aanbieding in het hoogseizoen op onze natuur, stilte en rust camping.
Speciaal voor de 55 plussers die voordelig willen kamperen in het hoogseizoen in Drenthe. Een week kamperen met hoge korting vanaf 110 euro per week. Kom naar Camping Midden Drenthe en geniet volop van de natuur in onze mooie provincie. Heerlijk op de fiets of wandelend de omgeving verkennen. Heerlijk op de fiets of wandelend de omgeving verkennen. Heeft u meer zin in cultuur?
Bezoek dan een van de vele musea die Drenthe rijk is.
Het 55+arrangement is voor een basisplaats inclusief 2 personen, kampeermiddel en auto bij de plaats. Wifi is gratis beschikbaar over de hele camping.
De prijs is exclusief toeristenbelasting en de aanbieding is niet geldig in de week van de fiets4daagse.

De omgeving

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities. In Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Tijdens uw fietstocht of wandeltocht in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel en snuif de geur van het voorjaar op tijdens een wandeltocht of fietstocht door de kleurrijke Drentse bossen. U kunt in Midden Drenthe alle kanten op.

Basisplaats of comfort

Op camping Midden Drenthe heeft u de keus uit een basisplaats of een kampeer comfortplaats. Onzseniorencamping drenthee comfortplaatsen hebben water, vuilwaterafvoer, c.a.i aansluiting voor televisie (HD-kwaliteit) De elektra kan naar wens worden opgewaardeerd tot 16 ampère. Onze basisplaatsen hebben een elektra aansluiting van 6 ampère.

Gratis Wifi

seniorencamping drentheU kunt gebruik maken van gratis Wifi. Zo kunt u uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw fantastische verblijf op seniorencamping Drenthe!

Trekkershut of ingerichte stacaravan huren?

Heeft u zelf geen caravan, camper of tent? U kunt bij senioren camping Drenthe ook kiezen voor een ingerichte stacaravan>> of trekkershut>> PLUS. Handig als uw bezoek ook wil overnachten. Kijk op de website voor alle actuele aanbiedingen en lastminute aanbiedingen. Wij zijn aangesloten bij Stichting Trekkershutten Nederland>>.

Viswater naast de camping

Naast onze senioreseniorencamping drenthencamping Drenthe loopt het mooie Oranjekanaal. Een rustig viswater wat zeer rijk is aan allerlei soorten vis.
Wacht niet langer en kom eens bij ons langs om onze seniorencamping Drenthe te bekijken en u te overtuigen dat Camping Midden Drenthe u alles biedt voor een geslaagde vakantie.

Wilt u eerst meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 0593 – 37 00 22 of stuur ons een email>>

Tot ziens op de beste seniorencamping Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt