Vakantie in eigen land.

Vakantie in eigen land. Je kan twee dagen in de auto zitten om naar het buitenland te gaan, maar in ons eigen kikkerlandje Nederland is ook erg veel te ontdekken. Spanje heeft heerlijk eten, Italië heeft prachtige architectuur, maar Nederland doet daar niet aan onder. Nederland heeft nostalgie, mooie natuur en hele fijne stranden.
Er is meer te zien in Nederland dan de meeste Hollanders denken. Ga een weekje kamperen in Drenthe en leer je eigen land nog beter kennen. Een van de grootste voordelen is dat de reistijd naar je vakantiebestemming aanzienlijk korter is.Vakantie in eigen land natuur in drenthe

Vakantie in Drenthe

Vakantie in eigen land en dan in de mooiste provincie van Nederland, natuurlijk Drenthe. Doe een wandeling of een fietstocht door de vele natuurgebieden van Drenthe. De natuur in Drenthe is erg bijzonder en daarom onmisbaar voor de vakantie. In Drenthe kan je het platteland ervaren en de ouderwetse boeren bewonderen. Breng een dagje door op een boerderij en duik de Drentse geschiedenis in.
Drenthe wordt al duizenden jaren bewoond, wat onder andere goed te zien is aan de vele hunebedden Vakantie in eigen land hunnebeddendie je op verschillende plekken in de provincie Drenthe vindt. Toch heeft het lang geduurd voor Drenthe tot ontwikkeling kwam. Je zou kunnen zeggen dat de prehistorie hier tot ver in de Middeleeuwen heeft geduurd.
Drenthe leent zich uitstekend voor zowel een heerlijk lange zomervakantie of voor een weekje eropuit. Voor vakantiegangers zijn er tal van campings waar het goed toeven is. Rustzoekers kunnen hun hart ophalen met een wandeling door de prachtige natuurgebieden, zoals het Nationaal Park Dwingelderveld>, of met een heerlijke fietstocht door het Drentse land met haar prachtige bossen, heidevelden, vennen en uitgestrekte, goed onderhouden fietsroutes en wandelroutes. Houd je van motoren, dan moet je echt een keer naar de jaarlijkse TT in Assen>. Een leuk uitstapje met kinderen is een bezoekje aan het Boomkroonpad bij Drouwen, waar je door de toppen van bomen kunt lopen. Je vindt er ook een grote speelweide en kunt er een ijsje of patatje halen. En wat dacht u van Wildlands in Emmen>. Het grootste dierenpark.
Op onze pagina uitstapjes vind u enige tips.

Vakantie in eigen land op een groene kindvriendelijke camping in Drenthe.

Een ruime, rustige en kindvriendelijke camping in Drenthe, dat is camping Midden Drenthe. Een camping in Nederland waar je even ontsnapt aan het drukke, dagelijkse leven. Met gemiddeld 135 m² zijn alle kampeerplaatsen ruim opgezet. Heerlijk voor de tent kopje koffie erbij of een goed glas wijn…Dat is kamperen en vakantie in eigen land en genieten in optima forma. Even terug naar de basis, maar dan wel met het comfort wat u van een goede camping voor uw vakantie in eigen land  mag verwachten. Zo zijn alle plaatsen voorzien van elektriciteit. De basis campingplaats heeft 4 of 6 ampère en de comfort campingplaatsen kunnen worden  gezekerd tot 16 ampère. Dat is vakantie in eigen land en kamperen op zijn best.
Bij camping midden Drenthe in Nederland vinden we de natuur belangrijk. De camping is dan ook ingericht als parkje met veel privacy in een omgeving met bossen, heidevelden, prachtige fietsroutes en wandelroutes.  Vakantie in eigen land op een goedkope gezinscamping waar u volledig tot rust komt.

Vakantie in eigen land met kinderen

Ook aan onze jonge gastjes is gedacht. Zo hebben wij op dVakantie in eigen lande camping in Drenthe een speelweide ingericht met leuke speeltoestellen voor de kinderen. Terwijl u voor uw tent, camper of caravan een boekje zit te lezen, kunt u tegelijkertijd uw kinderen in de gaten houden. Een perfecte gezinscamping waar u volledig tot rust komt. Dit veldje is erg geliefd bij de gezinnen met kleine kinderen.
Het sanitairgebouw bied u alle gemakken die u mag verwachten van een goede camping. Een kinderdouche en babybadje met verschoontafel zijn aanwezig.

Vroegboekkorting. Bepreek uw vakantie in eigen land tijdig.

Wacht niet te lang met het reserveren van uw kampeerplaats. Als u vroeg boekt dan profiteert u van de vroegboekkorting. De korting geldt niet alleen voor uw kampeerplaats, maar ook voor het huren van een volledig ingerichte stacaravan> of het huren van een volledig ingerichte trekkershut PLUS>

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe! Reserveer direct
ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt