Stacaravan huren Nederland.

Vroeg boek korting en Last minute aanbiedingen

Voor het goedkoop huren van de stacaravan kijk regelmatig op onze site voor actuele last minute aanbiedingen en vroeg boek korting.

Wilt u voor een weekend, midweek of week een stacaravan huren Nederland?

Vakantie in uw stacaravan in Nederland

Een stacaravan huren Nederland is iets waar u elk jaar weer gebruik van kan maken. In ieder seizoen heeft de mooiste provincie van Nederland u wel weer wat nieuws te bieden. De mooie natuur in Drenthe is ieder seizoen anders. U kunt wandelingen maken of heerlijk fietsen op de prima onderhouden fietspaden. Niet voor niets is Drenthe de fietsprovincie bij uitstek. U kunt hier dag in dag uit genieten van de mooie natuur en de rust die Drenthe u zal bieden. Geniet daarom nu zelf van een mooie vakantie in Nederland. U kunt nu onze volledig ingerichte stacaravan huren en dan kan de vakantie beginnen.

Stacaravan huren

U houdt van de gemoedelijke sfeer op onze camping, maar u heeft zelf geen caravan, camper of tent. Dan is het huren van onze volledig ingerichte stacaravan de ideale oplossing. In onze stacaravan ervaart u het echte buitenleven op de camping met toch alle luxe die u gewend bent.
U kunt onze stacaravan huren Nederland voor een midweek, weekend of week. De week begint op vrijdag. Wilt u er even tussenuit voor een korte vakantie op een gezellige familiecamping in de mooiste provincie van Nederland? Kies dan voor het huren van onze volledig ingerichte stacaravan.

De indeling van de stacaravan

De stacaravan is ruim en gezellig en kleurrijk ingericht. U heeft de beschikking stacaravan huren nederlandover een ruime woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Onze stacaravan heeft alles om uw verblijf aangenaam en gemakkelijk te maken.
De stacaravan staat bij ons op de camping op uw eigen stukje privé grond, zodat u volop privacy heeft. De stacaravan heeft een eigen toilet en douche. De keuken is volledig ingericht met een koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. De stacaravan die u bij ons op de camping in Nederland kunt huren is gezellig en kleurrijk ingericht. Hierdoor zult u zich snel thuis voelen. Buiten op uw terras vindt u een tuinset met parasol. Heerlijk rustig ontbijten buiten in de zon.
Broodjes kunt u bij ons bestellen en als onze kippen meewerken krijgt u er een gratis eitje bij.
De stacaravan is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Wilt u weten wat er in deze luxe volledig ingerichte stacaravan aanwezig is, zodat u weet wat u zelf moet meenemen?
Klik dan hier>> voor de inventarislijst (opent zich in een nieuw venster).

Camping Midden Drenthe is een ANWB erkende charme camping en wij zijn aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings>>.

Gratis Wifi

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van gratis wifi, zodat u uw mail kunt bijhouden en uw vrienden en familie op de hoogte kunt houden van uw fantastisch verblijf op onze camping in Drenthegratis wifi.

Stacaravan huren Nederland. Viswater naast de camping

Neem tijdens uw vakantie van het stacaravan huren Nederland uw hengel mee. stacaravan huren nederlandLangs de camping loopt het Oranjekanaal, een goed viswater waar de sportvissen de hele dag kan vertoeven.

Wilt u voor een korte vakantie een gezellige stacaravan huren Nederland?

Bel ons voor alle informatie en reserveringen op telefoonnummer 0593- 37 00 22, of stuur ons een email>

We zien u graag terug op onze camping! Reserveer direct

Stacaravan huren Nederland?
Natuurlijk bij camping Midden Drenthe

ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt

stacaravan4Ontvang 50% korting op de tweede week in het voor- en naseizoen