Trekkershut PLUS huren Drenthe.

De laatste aanbiedingenTrekkershut plus huren Drenthe. Camping Midden Drenthe verhuurt de Trekkershut PLUS. Dat is een ruime, gezellige houten blokhut met een oppervlakte van 18 m². De blokhut is geschikt voor 5 personen. De trekkershutten zijn een ideale manier om na uw autotocht, wandeltocht of fietstocht eenvoudig en betaalbaar één of meerdere nachten te overnachten op een van de bijna 200 campings in Nederland. Voor fietsers en wandelaars een ideale overnachtingsmogelijkheid!

Uw trekkershut PLUS is volledig ingericht

Trekkershut PLUSWij hebben gekozen voor de trekkershut PLUS, omdat die meer ruimte en comfort biedt dan de normale trekkershutten. De PLUS hutten zijn volledig ingericht met keuken inventaris en zijn geschikt voor 5 personen. De slaapruimte is door een wand gescheiden van de zitruimte, zodat u, terwijl de kinderen rustig liggen te slapen, kunt genieten van meer privacy.
Een koelkast, koffiezetapparaat en verwarming is aanwezig. Voor het ontbijt ‘s morgens kunt u bij ons lekkere verse broodjes bestellen. Als onze kippen meewerken krijgt u er van ons gratis een kakelvers eitje bij. Wifi is gratis beschikbaar.
Dekbedden en kussen zijn aanwezig in de trekkershutten. Een linnenpakket kunt u huren voor 6 euro p.p. Voor het sanitair maakt u gebruik van de voorzieningen op de camping.

Camping MIDDEN DRENTHE is aangesloten bij de Stichting Trekkershutten Nederland>>

Vakantie in Drenthe

Geniet van uw zomervakantie met net iets meer comfort voor het hele gezin in een trekkershut en maak gebruik van onze aanbiedingen in onze ruime trekkershut PLUS. Kijk naar de aanbiedingen

De Trekkershut plus is voorzien van:

 • vijf eenpersoons bedden waarvan twee bovenslapers
 • een gedeeltelijk afgescheiden slaapgedeelte
 • bedden, voorzien van goede matrassen, kussens en dekbedden
 • een hoekbank met tafel
 • een keukenblok met 4-pits kooktoestel
 • koelkast
 • stromend water
 • keukengerei, pannen, borden en bestek
 • verwarming
 • goed geïsoleerd
 • een oppervlakte van ca. 18 m²
 • een picknicktafel

Tarieven trekkershut PLUS

Bekijk hier de tarieven van de trekkershut PLUS>>

Gratis Wifi

Tijdens uw vakantie in uw trekkershut PLUS kunt u gratis gebruik maken van onze snelle Wifi .


De trekkershut is geschikt voor vakantie met kinderen

Voor gezinnen met kinderen zijn de trekkershutten een ideale overnachting mogelijkheid. trekkershut plusDoor de scheidingswand trekkershut plus hurentussen het slaap en zitgedeelte heeft u terwijl de kinderen slapen de mogelijkheid om nog even een boek te lezen.

Wilt u weten wat er in de hut aanwezig is, zodat u weet wat u zelf moet meenemen? Klik dan hier>> voor de inventarislijst trekkershut PLUS (opent zich in een nieuw venster).

Trekkershut PLUS huren Drenthe Nederland?
Natuurlijk bij camping midden Drenthe.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons dan op telefoonnummer 0593- 37 00 22 of stuur ons een email>>

We zien u graag terug op onze camping! Bekijk de beschikbaarheid
ANWB ANWB Charme camping 2015 Fietsers Welkom KGC STN The Green Key WIFI Campings Recron Fiets netwerk Fietsknooppunt

trekkershut